Søskendekursus.

Søskendekursus for de 6 - 9 årige.

- En dag for søskende til dit barn med autisme og/eller ADHD. 


Dato:

D. 03.10.2020. kl. 9-15.


Adresse:

Nichefabrikken

Flegborg 6, 2. Sal,

7100 Vejle


Tilmeldingsfrist:

D. 21.09.2020


Der er plads til max. 6 børn. 

Hvor mange gange har du tænkt, at du skal finde mere tid til, at være sammen med den/de søskende dit barn med autisme og/eller ADHD har.  


Tid til at være der 100% for dit barn, så han/hun kan mærke, at du holder lige så meget af ham/hende, som barnet med autisme og/eller ADHD. 


Du ved godt, at du skal finde tid til at lave noget med dit barn. Og du ved også godt, at dit barn er på overarbejde.


Problematikkerne er du bekendt med og du gør hvad du kan, for at få enderne til at nå sammen, så alle bliver tilfredse, inklusive dig selv. 


Søskende kurset er for dig og dit barn uden diagnose, så han/hun selv kan være med til at finde løsninger til, at finde tilfredhed med den situation han/hun står i. 


Det er de små øjeblikke der skaber tilfredshed. Det kan jeg skrive under på, da jeg både er mor til et barn med diagnose og et barn uden diagnose.

 

Den manglende opmærksomhed omkring Lauge kan mærkes men jeg har lært, at skabe små øjeblikke der giver store plusser på kontoen. 


De øjeblikke og hvordan jeg skaber pladsen til dem vil jeg meget gerne dele med dig, så I kan arbejde videre med dem i jeres familie og få mere overskud til hinanden. 

 

Jeg har lavet denne dag, så jeg kan hjælpe dig og dit barn med, at finde frem til de små øjeblikke der kan gøre en stor forskel i jeres hverdag. 

Søskende kurset er bygget op således, at vi kommer omkring 


Yoga og vejrtrækningsøvelser. Opgaver med faglig udgangspunkt i bl. a Hjernesmarte børn. Og så skal vi også tegne, synge og danse.


Den gode blanding af yoga, dans og de forskellige opgaver vil give dig og dit barn en indsigt ind i de mange muligheder I har for, at skabe de små øjeblikke i hverdagen.


Du og dit barn vil komme hjem med helt konkrete redskaber, som I kan bruge i hverdagen, så der kommer ligevægt i opmærksomheden til dine børn.  

 

Dagen kommer også til at byde på tid til at snakke sammen. Både om det at være søskende til en bror/søster med diagnose og som forældre til et barn med autisme og/eller ADHD. Du har fuld fokus på dit barn uden diagnose i hele 6 timer. 


Din investering i denne dag er kr. 1395. Prisen er for 1 barn og 1 forælder.


Det er selvfølgelig muligt at være mere end 1 forælder til kurset.

Prisen pr. forældre, ud over den ene der er incl. i prisen, er kr. 295. 


Prisen er incl. fuld forplejning.


Det er muligt at ansøge din kommune om bevilling af dette kursus.

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål om dette.   

 

Det er vigtigt for mig, at du forstår hvorfor jeg har valgt de forskellige aktiviteter og opgaver.

 

For at give mit bedste svar på mine valg, har jeg lavet en lukket gruppe på facebook hvor jeg, D. 22.09. 2020., vil gå LIVE og fortælle dig, og de andre forældre der kommer til søskende kurset, om baggrunden for metoderne. 


I dette LIVE oplæg vil jeg fortælle om mine pædagogiske overvejelser omkring aktiviteterne og du får mulighed for, at stille mig spørgsmål undervejs i oplægget.  


Så er du klar til at få indsigter og gode ideer til at skabe skønne øjeblikke med dit barn- Og få lov til at give dit barn 100% opmærksomhed, så skal du melde dit barn til dette kursus.


Du tilmelder dit barn til dette kursus ved, at sende mig en mail på 


autismeogadhd.rikkesteen@gmail.com


I mailen skriver du dit barns fulde navn og adresse og hvor mange I kommer. 


Derefter sender jeg dig en mail som er din kvittering. I denne kvittering vil der stå hvordan du skal indbetale pengene.  

 

Jeg glæder mig til denne dag og ser frem til smil og gode snakke. De bedste hilsner fra


Rikke Steen - Rådgivning for Familier. 


NB. Ved for få tilmeldte bliver kurset aflyst. 

 

Søskendekursus
Søskendekursus
Søskendekursus