Jeg kan tilbyde

Rikke Steen - Rådgivning for familier.

Autisme og ADHD.

På denne side kan du læse om, hvad jeg kan tilbyde af hjælp til dig og din familie, og hvad der ligger til grund for mine valg af tilbud.  • Samtaler.

Rådgivning hvor vi finder frem til løsninger, der er til gavn for jer.

Den første samtale vil være en opstartssamtale, hvor jeg kommer tættere på jer som familie. Hvordan er jeres familie struktur? Hvad er problematikken? Hvilke ønsker har I til min hjælp? Osv.

Opstarts samtalen er en vigtig grundpille til vores videre samarbejde, da vi i denne samtale har mulighed for at forventningsafstemme og derved få det rette fundament til sammen at kunne samle trådene og finde de rette løsninger.  • Workshop.

Et arrangement hvor jeg laver et oplæg på ca. 30 min med udgangspunkt i et emne. Dette emne kan være hverdagen, mad, forældresamarbejde, stress, skoleværing, strukturering osv.

Efter mit oplæg bliver I delt op i grupper, hvor I kan netværke med hinanden. Dvs. I kan dele erfaringer, få gode råd og ikke mindst være en del af et fællesskab.

Netværking giver jer mulighed for at ventilere sammen med ligestillede. Det er yderst vigtigt, at I kan sammenligne og ikke mindst blive forstået, i de problematikker, I som familie gennemgår.

Min erfaring er, at det er i disse situatuoner, det rykker. Der hvor man får nyt mod og nye ideer at afprøve i hjemmet.


En workshop vil, som udgangspunkt, have en varighed fra 4 til 7 timer.


Jeg vil løbende tilbyde workshops, hvor du har mulighed for at tilmelde dig. Jeg kan også hyres til at afholde en workshop, hvor du bestemmer emnet, som workshoppen skal omhandle. Ring og få en snak med mig om, hvordan en sådan workshop kan stables på benen.  • Foredrag.

Når jeg afholder et foredrag, er det min hensigt at give dig en oplevelse ind i en verden set fra en autisme og ADHD families synsvinkel.

Jeg kan afholde foredrag om forskellige emner. Eksempler på et foredrag kan være:


  • En fortælling om en familie med autisme og ADHD - fra stress til succeshistorie.
  • Planlægning og strukturering - Når ting skal lykkes kræver det ALTID planlægning.
  • Stress, skoleværing og det tværfaglige samarbejde.
  • Indkøring i specialskole - Tid skal der til.


Et foredrag vil som udgangspunkt, have en varighed på ca. 1,5 time.


Jeg vil løbende udbyde foredrag, men der er selvfølgelig mulighed for at hyre mig til at afholde et foredrag. Ring til mig og få en snak om, hvilke emner der kunne være i spil til et foredrag.  • Ansøgninger.

Da jeg har gode erfaringer med ansøgninger til diverse formål, så som tabt arbejdsfortjenste og merudgift, kan jeg være behjælpelig med at udarbejde ansøgningerne.

Jeg ved, hvor svært det kan være at finde rundt i disse ansøgninger, og hvor svært det kan være at finde ressourcerne til endelig få den udarbejdet.

Vi vil sætte os sammen og lave en plan for, hvad der skal stå i ansøgningen. Derefter laver jeg ansøgningen, og du gennemlæser den, inden den bliver sendt til sagsbehandleren.  • Walk´ n  talk.

Dette tilbud er et alternativ til de alm. samtaler, som man kender dem; hvor man sidder sammen i et rum og har en dialog. Dette tilbud gør op med dette og giver dig mulighed for at samtale i bevægelse. Vi skal have dialogen i den friske luft, hvor der er højt til loftet. Her får du mulighed for at få udløst en masse endorfiner, mens jeg lytter og selvfølgelig også kommer med løsninger, hvis du er interesseret i det. Vi samtaler forskelligt og det skal der være plads til i min rådgivning.


Hvis du ønsker at gå i dine kendte omgivelser, kommer jeg gerne til dig.
Jeg håber, at mine tilbud har givet dig grund til at kontakte mig.


Kontakt:


Rikke Steen Jørgensen

Lærkevej 4,

7184 Vandel

Danmark.


TLF: 28961192


E-mail: autismeogadhd.rikkesteen@gmail.com


CVR-nummer. 39565471


Åbningstider:

 

Mandag: 9-11:00 og 18-22.

 

Tirsdag: 9-11:00 og 16-20.

 

Onsdag: 9-11:00.

 

Torsdag: 9-11:00 og 16-20.

 

Fredag: 9-11:00

 

Lørdag: Efter aftale.

 

Søndag: Efter aftale.

FOLLOW US

Copyright © All Rights Reserved